Overvloed geld(t) ook voor jou: 21 november en 12 december

Overvloed geld(t) ook voor jou

Veel mensen kunnen hun levenswerk geen vorm geven omdat ze niet weten hoe ze het geld en de vaardigheden die ze daarvoor nodig hebben kunnen creëren.

Overvloed geeft aan hoe je geld kunt creëren en andere dingen die je wilt gebruiken als instrument voor je levensvreugde en groei.


Jezelf magnetiseren
Stem je gedachten en acties af op de spirituele wetten van overvloed en word een magneet die geld en overvloed aantrekt.
Je welvarende zelf ontwaken
Leer gemakkelijker werken met het deel van jezelf dat instaat voor het creëren van je welvaart.
Overvloed
Een oefening om te leren ontvangen, geloven dat je overvloed verdient en openstaan voor onbegrensde vreugde, liefde en welvaart.
Succes
Verken jezelf op verscheidene niveau’s, verhoog je vaardigheid om jezelf te observeren, schuld en beelden en verwachtingen van anderen los te laten en je eigen licht te ontwaken.
Oude overtuigingen en programma’s opruimen
Je overtuigingen creëren je realiteit. Dit is een krachtig en levensveranderend proces om niet werkende overtuigende rond geld te identificeren en los te laten en om nieuwe patronen te scheppen.
Werken met je aura, energie en licht
Je werkt op het energieveld rondom je lichaam om je bekwaamheid tot het aantrekken en vasthouden van overvloed te verhogen.
Twijfels loslaten
Je leert de twijfels die je ervan weerhouden om overvloed te hebben los te laten in jezelf en in je onbegrensde capaciteit te geloven tot het creëren van overvloed

 
Klik hier om je aan te melden.
 
Datum: maandagavond 21 november & 12 december
Tijd: 19:30 – 21:15 uur 
Locatie: Minckelersstraat 11a
Kosten: € 30,-
 

Deze meditaties zijn volgens het Light Body Institute van Roland Verschaeve

 

Geef een antwoord