Contact maken met je gids: Voorjaar 2022

Channelen

 

Deze cursus kan jou helpen om jouw contact (channeling)  met jouw gids of innerlijke begeleiding te verbeteren, ongeacht het ervaringsniveau dat je reeds bereikt hebt.

Deze cursus heeft tot doel om jou te helpen, heldere en zuivere informatie te ontvangen, wanneer je contact maakt met een gids; ongeacht of dat nu rechtstreeks in jouw geest plaatsvindt of door luidop te channelen.

Bijvoorbeeld:
Indien je met jouw gids hebt proberen contact maken, maar je bent er niet zeker van of er wel een verbinding is, of je twijfelt, of je wil een steviger verbinding.
Indien je net gestart bent, en je maakt voor de eerste keer contact met je gids.
Indien je je reeds met succes hebt kunnen verbinden met je gids, maar je je voelt dat die connectie nog beter kan, of je kan de begeleiding die je nodig hebt nog niet goed doorkrijgen.
Indien je reeds channelt en ook al een goede connectie hebt met je gids, maar je wil jouw channelvermogen diepgaander en sterker laten worden, zodat je meer details en informatie kan ontvangen over het onderwerp waarover je channelt.

Je beschikt over het vermogen om uitstekende, accurate en wijze innerlijke begeleiding te ontvangen. Er is niets magisch of mystiek aan het ontvangen van heldere en zuivere leiding; en deze Orin-cursus zal je daarbij helpen.

Je kan heldere aanwijzingen ontvangen over:
Overvloed – Voorspoed
Relaties – Levensstijl
Projecten – Activiteiten – Komende gebeurtenissen
Beslissingen en keuzes die je moet maken
Dieet – Gezondheid – Healing – Lichaam
Gewone dagdagelijkse situaties en nog veel meer!

 

Wanneer: voorjaar 2022
Tijd: 9:30 – 17:00 uur (lunchpauze van 13:00 – 14:30 uur)
Kosten: € 95,- incl Mp3 om thuis te kunnen oefenen
Locatie: Minckelersstraat 11a

Klik hier om je aan te melden
 
 

Geef een antwoord