Bewustzijn Opbouwen

Dit najaar starten we met de driedelige serie:

Bewustzijn opbouwen
 
Deel 1: 6 november

Je bewustzijn expanderen

Deel 2: voorjaar 2022
Continuïteit van Bewustzijn

Deel 3: datum nog onbekend
Bewustzijn uitstralen
 
Vereiste voorkennis: De 6 volumes van “Je Lichtlichaam Ontwaken”

(In januari start de opleiding van 6 volumes van Lichtlichaam opnieuw)

Klik hier om je aan te melden.

Datum: zaterdag 18 september
Tijd: 9:30 – 13:00 uur 
Locatie: Minckelersstraat 11a
Kosten: € 100,00 voor 2 zaterdagen
 

Deel 1:
18 september en 6 november

Je zult bij deze cursus nieuwe niveaus van overgave en openheid ontdekken die nodig zijn om je bewustzijn uit te breiden tot gebieden waarvan je vroeger nooit bewust was. 

Gewaarzijn van deze gebieden in de hogere rijken zal jou ook meer gewaarzijn brengen van nieuwe gebieden in je dagelijkse realiteit.

Je zult lichtlichaamsvaardigheden leren die je helpen bij het zien en ervaren van jouw energieën en van die rondom jou, zowel vanuit een grotere schaal en spectrum als vanuit een oneindig kleinere schaal.

Dit staat je toe om op een bepaalde manier in de energieën te kijken zodat je -wanneer je terugkeert- meer nieuw gewaarzijn en inzicht hebt over de situaties in je leven. 

Dit brengt jou originele, creatieve ideeën. Je zult in bewustzijnsstaten geleid worden die je voorbij het denken nemen tot puur gewaarzijn, zodat je door dit zelf te ervaren kunt begrijpen wat bewustzijn is. 

Hierdoor neemt je bekwaamheid toe om het oneindige te ervaren van het goddelijke en van je eigen natuur.

Je bewustzijn expanderen met je lichtlichaamsvaardigheden kan tot transformatie leiden van wie je denkt te zijn en hoe je je voelt over jezelf en je leven. 

Wanneer je je bewustzijn expandeert en illumineert met deze vaardigheden, zal het nodig zijn om je open te stellen zodat je persoonlijkheid zich kan transformeren tot je geëxpandeerde perspectief, tot de veranderende omstandigheden en tot je relaties die in harmonie en liefde zullen toenemen.

Geef een antwoord